VOLOTEA

Објави putovanjeonline

Kratko predstavljanje:

VoloteaIATA: V7
ICAO: VOE
Osnovan: 2011
Operativna baza : Asturias, Bordo, Falcone–Borsellino, Đenova,
Nant ,Strazbur, Tuluz, Venecija, Verona
Flota veličina: 20
Destinacije: 79
Štab: Barselona, Španija
Vebsajt: volotea.com

Volotea je španska lou kost kompanija sa sedištem u Barseloni sa bazama u Španiji, Italiji i Francuskoj. Volotea je osnovao Alaeo S.L. iz Barselone, kompaniju je stvorio bivši VUELING osnivač, Carlos Munoz i Lazaro Ros. Naziv „Volotea“ potiče iz španskog glagola „revolotear,“ što znači „da lete oko.“ Počela je sa radom 5. aprila 2012. godine, iz Venecije sa aerodrome Marco Polo. Kompanija je podržana od tri privatna kapitalna fonda, dva od njih iz Evrope (Akis Participaciones Empresariales i Corpfin kapitala), a treća iz Sjedinjenih Američkih Država (CCMP Capital), Kompanija Boing je objavila 15. februara 2012. godine da je potpiso dugoročni zakupni dogovor sa Volotea za neobjavljeni broj aviona Boing 717. U martu 2015. godine, najavljeno je da će Volotea primiti još četiri aviona Boing 717s od Blue1. Međutim, u novembru 2015, Volotea je najavila planove o smanjenju svoje flote Boing 717 u narednih nekoliko godina i da će je zameniti sa avionima iz porodice Airbus A320.

Flota

Volotea trenutno raspolaže sa flotom:

Avioniu upotrebinaručeno
Airbus A319-100203
Airbus A320-2003
Total:206
Kabina

Kompanija Voloteo u svojim avionima ima konfiguracija sedišta koja odgovara Ekonomskoj klasi.

Tarifa

Volotea svojim putnicima pruža tri vrste usluga:

COMBO

Ovaj paket namenjen je putnicima koji vole da putuju sa svim uslugama koje mogu dobiti, najbolji dodaci ali po sniženoj ceni. Detaljniji prikaz ovog paketa:

FLEX

Ovaj paket vam omogućava da u roku od 24h sat otkažete svoje putovanje I da vam novac u potpunosti bude vraćen.

Spisak prednosti uključenih u Flex paket: • neograničena promene: sa ovom opcijom možete napraviti neograničen promene bez plaćanja naknade za promena od 50 € svaki put po putniku. Vi ćete biti odgovorni za bilo kakve promene u ceni avionske karte, ali vaši honorari promene rezervacije će biti ukinute. Promena imena putnika u rezervaciji nije uključen. • Promene leta do 4 sata: Promene su dozvoljeno do 4 sata pre polaska. Fleksibilnost vam omogućava da Izbegete gubitake ako treba da obavite promene u roku od 7 dana do polaska. • Refundabilna karta: da bi ste izbegli gubitak I naknadne troškove putovanja ako ste prisiljeni neočekivano da odložite vaš put. Vrednost rezervacije (minus naknada za uslugu) će biti vraćena na vašu kreditnu liniju koju možete koristiti da platite drugi Volotea let u budućnosti.

SUPERVOLOTEA

Za samo 49.99 € godišnje (12 meseci od prijavljivanja), postajete član Supervolotea kluba i iskoristite svoje nove superpowers usluge:

Prtljag
Ručni prtljagČekirani prtljag
Svaki putnik ima pravo da sa sobom ponese jednu stavku ručnog prtljaga pod uslovom da ispunjava propisane dimenzije od strane kompanije.
Tašnu uzmete sa sobom može biti i do 35 cm visina x 20 cm širina x 20 cm dubina.
Ako vaš ručni prtljag veći nego što je dozvoljena veličina, ili težina,  moraće  da putuje kao čekirani prtljag a vama će biti naplaćena naknada 60 € po komadu kao dodatni trošak.
Uz određenu naknadu možete prijaviti čekirani prtljag čija težina nesme prelaziti 20 kg.
Prtljag koji nameravate da prijavite kao ručni prtljag ne sme biti veći od 50 x 40 x 20 cm. Ako je manji od toga, ne brinite kompanija će ga prihvatiti bez naknade.
Ukoliko vaš čekirani prtljag prelazi propisanu težinu biće vam naplaćena dodatna naknada u iznosu od 12 € po svakom kg koji prelazi dozvoljenu težinu.
Svaki putnik može da prijavi do maksimalno pet torbi kao čekirani prtljag uz adekvatnu naknadu.
Hrana & piće
volotea_menu_ss2017_final
Destinacije

Destinacije do kojih kompanija Volotea ima letove:

Категорије: aviokompanije

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.