Kompenzcija za kašnjenje ili otkazivanje leta

Kompenzacija troškova je vaše pravo ukoliko vam se dogodilo da ste pri vašem putovanju  avionom imali problema u vidu  kašnjenja, otkazivanja ili prebukiranja leta…. proverite da li imate pravo na kompenzaciju troškova.

Compensair je za vas obezbedio uslugu koja vam pomaže da dobijete nadoknadu od 600 EUR za poremećeni let. Ukoliko ste bili u situaciji da vaš let kasni, da je otkazan ili možda prebukiran, proverite da li imate pravo na kompenzaciju troškova. Compensair radi prema EU i turskom zakonodavstvu. Potrebno je manje od 2 minuta da se proveri let. Izračuna potencijalna kompenzacija troškova i podnese zahtev. Compensair vodi brigu o svim papirima. Pripremiće sve potrebne dokumente. Podneti zahtev aviokompaniji i voditi brigu o daljoj komunikaciji sa aviokompanijom radi rešavanja slučaja. Compensair naplaćuje naknadu od 25% samo ako klijent bude plaćen od strane aviokompanije. Nije potrebno plaćanje unaprijed. U proseku je potrebno 3-4 dana od podnošenja zahteva do pokretanja postupka.

Kašnjenje ili otkazivanje leta

Kompezacija troškova


Ne znate ili niste sigurni da li imate pravo na kompenzaciju …. proverite

Napomena:  putovanjeonline.com nije turistička agencija, ne prodaje aranžmane i druge usluge, već vam pomaže informacijama, savetima i predlozima, da sami organizujte svoje  putovanje.  Putovanjeonline.com je obezbedio konekcije na svetski  poznate  pretraživače – sajtove, koji pružaju uslugu  rezervacije avio karata, hotelskog smeštaja, aerodromskog transfera, iznajmljivanje automobila i druge usluge.  Putovanjeonline.com  ne može da utiče  na rad prižalaca usluge, te ne može biti odgovoran za njihov rad i uslugu koju pružaju. Za tačnost podataka i odgovornost za izvršenu uslugu odgovorni su potpuno pretraživači (pružaoci usluge) , koji tu uslugu pružaju.