KLM Royal Dutch Airlines

Објави putovanjeonline


KRATKO PREDSTAVLJANJE
IATAICAO
KLKLM
Osnovan07.10.1919
Operativne bazeAmsterdam airport Schiphol
Pod kompanije
  KLM Cityhopper
  KLM Asia
  Martinair
  Transavia
Flota
120
Destinacije145
Savez
Sky Team
Matična kompanija
AIR FRANCE – KLM
ŠtabAmstelveen, Holandija
Vebsajt  klm.com

KLM Royal Dutch Airlines je Holandska nacionalna aviokompanija čije se sedište nalazi u Amsterdamu i čvorištem na obližnjem Amsterdamskom aerodromu Schiphol. Deo je Air France-KLM grupe. Kompanija je osnovana davne 1919 godine i predstavlja najstariju aviokompaniju na svetu koja još uvek radi pod svojim orginalnim imenom.

Air France i KLM su 30. septembra 2003. godine pristali na plan spajanja u koji će Air France i KLM postati podružnice holding kompanije Air France-KLM . Obe aviokompanije zadržale su svoje sopstvene brendove, a oba aerodroma Charles de Gaulle u Parizu i Amsterdamski aerodrom Schiphol postali su ključni čvorovi.

KLM je 19. juna 2012. godine napravila prvi transatlantski let do Rio de Ženeira na delimično održivom biogorivu. Ovo je bila najduža daljina na kojoj se letalo na biogorivu.

FLOTACODESHEREUSLUGA I TARIFEKABINAHRANA & PIĆAPRTLJAGDESTINACIJE
Kompanija raspolaže sa flotom:

Kompanija ima sklopljene codeshere ugovore sa sledećim avio-kompanijama:

AeroflotBelaviaGeorgian AirwaysSaudia
Aerolíneas ArgentinasBulgaria AirGol Transportes AéreosSichuan Airlines
AeroméxicoChina AirlinesInsel AirTAAG Angola Airlines
Air AstanaChina Eastern AirlinesJet AirwaysTAROM
Air EuropaChina Southern AirlinesKenya AirwaysTransavia
Air FranceCityJetKorean AirUkraine International Airlines
Air MaltaCopa Airlineskulula.comVietnam Airlines
Air MauritiusCroatia AirlinesMalaysia AirlinesWestJet
Air SerbiaCzech AirlinesOman AirXiamenAir
airBalticDelta Air LinesPegasus Airlines

KLM na svojim letovima nudi različite tipove usluga uzavisnosti od dužine leta i shodno tome naplaćuje adekvantnu nadoknadu. Tako da u ponudi možete naći:

Biznis klasa

World Business class

Svetska poslovna klasa se transformiše na sve više KLM aviona. Dizajniran od strane poznatog holandskog dizajnera, to će učiniti da se zaista osećate kao kod kuće. Plus, plutate na sledeću destinaciju na novim, super udobnim, potpuno ravnim sedištima. Ova klasa pružiće vam:

 • 180 stepeni i visina 207 cm (81,5 inča)
 • Napajanje u sedištu i krovna zaštita privatnosti
 • Lični sistem zabave na 17″ ekranu
 • Dodatni čekiranj prtljag
 • Mogućnost posete KLM Crown Lounges i njegovih partnera
 • Nagradne milje do 175%
 • SkyPriority

European Business Class

Evropska biznis klasa omogućava visok konfor na sletovima širom Evrope. Ova klasa vam pored udobnih sedišta pruža dodatno:

 • Udobna sedišta sa više prostora za odmor
 • Napajanje u sediština u avionima Boeing 737 – 700, -800 i -900
 • Dodatni čekiranj prtljag
 • Mogućnost posete KLM Crown Lounges i njegovih partnera
 • Nagradne milje 250%
 • SkyPriority
 • Besplatne novine i flight magazin

Ekonomska klasa

Ekonomska klasa na interkontinetalnim letovima

Otkrijte visoke standarde u ekonomskoj klasi na interkontinentalnim letovima – i proverite opcije sedišta i obroka.

Pre polaska
 • Prijavite se kad god i kako vam najviše odgovara: onlajn, sa vašim mobilnim telefonom, na automatima ili na pultu.
 • Predajte prtljag na samouslužnoj ili redovnoj punktu za prtljag
 • Uradite svoje kupovinu pre letenja. Jednostavno stavite narudžbinu na internet i preuzmite kupovinu u avionu.
U avionu
 • Sednite i opustite se sa jastukom i pokrivačem na ergonomsko dizajniranom sedištu, ili se ravnajte s dodatnim udobnim sedištem.
 • Pokupite svoju kopiju Holland Herald, časopisa u letu.
 • Uživajte u dobrom obroku i alkoholnim ili bezalkoholnim napicima. Da biste zadovoljili vaše posebne potrebe ishrane, verske ili medicinske potrebe, možete naručiti poseban obrok. I na većini interkontinentalnih KLM letova koji polaze iz Amsterdama, možete naručiti meni a la carte prije odlaska.
 • Zabavite se i opustite svojim ličnim sistemom za zabavu i vašim KLM slušalicama (možete koristiti i sopstvene slušalice).

Ekonomska klasa na evropskim letovima

Putujte udobno, čak i na kratkim letovima.

Pre polaska
 • Prijavite se kad god i kako vam najviše odgovara: onlajn, sa vašim mobilnim telefonom, na automatima ili na pultu.
 • Predajte prtljag na samouslužnoj ili redovnoj punktu za prtljag
U avionu
 • Uživajte u ergonomsko dizajniranom sedištu, ili za sebe odaberite veći komfor.
 • Uživajte u sneku ili sveže napravljenom sendviču, u zavisnosti od vremena i trajanja vašeg leta.
 • Izaberite topla i hladna pića, alkoholna i bezalkoholna pića.
 • Uživajte u kopiji Holland Heralda, časopisa u letu.
 • Uživajte u kupovini na letovima dužim od 90 minuta.

KLM ima četiri odeljenja kabine za međunarodne putne linije: World Business class, Europian Business class, Economy confort i Economy.

World Business class

Sedišta u svetskoj poslovnoj klasi su široka 51 cm i imaju naslon od 60 inča (150 cm). Sedišta mogu biti postavljena u 170 stepeni ugao ravnog kreveta dužine 75 inča (190 cm). Sedišta su opremljena ličnim sistemom za zabavu od 10,4 inča (26 cm) sa audio i video na zahtev u naslonu za ruke, krovom za privatnost, funkcijom masaže i portovima za napajanje laptopa. Sedišta svetske poslovne klase nalaze se u aranžmanu od 2-2-2 na svim Airbus A330.

KLM je na sve Boeing 747-400 i Boeing 777 instalirao nova sedišta koja su potpuno ravna i nude 17-inčne (43 cm) visoke sisteme za ličnu zabavu. Kada je potpuno ravna, krevet je dugačak oko 2 metra (6,6 stopa). Sedušta su postavljena u aranžmanu 2-2-2 na svim avionima Boeing 777.

U avionima Boeing 787 instalirana su nova sedišta potpuno ravna, sa rasporedom 1-2-1, tako da svaki putnik ima direktni pristup, veliki prostor za bočno skladištenje i HD video ekran od 16 inča (41 cm).


Europe Business Class

Europe Business Class je KLM i KLM Cityhopper poslovna klasa. Sedišta Europe Business Class su široka 17 inča (43 cm) i imaju prosečnu visinu od 33 inča (84 cm). Srednji sedeći u redovima od tri su blokirani da povećaju lični prostor putnika. Sedišta u Evropi za poslovne putnike imaju dodatnu prostoriju za noge i postavljena su dalje od redovnih sedišta ekonomske klase. Napajanje u sedištu su dostupna na svim avionima Boeing 737 . Europe Business Class nema ličnu zabavu. Sedenje je raspoređeno 3-3 u korak sa srednjim sedištem blokiranim na avionu Boeing 737, i aranžmanom od 2-2 na avionu Embraer 190.


Economy confort

Economy Comfort je vrhunska ekonomska klasa koja se nudi na svim KLM i KLM Cityhopper letovima. Economy confort sedišta na dugim letovima imaju više od 10 cm više od ekonomske klase, 35-36-inčne (89-91 cm) naslone i oslanjanja do 18 cm. Economy confort sedišta na kratkim letovima imaju višu visinu od 3,5 inča (8,9 cm), što čini ukupno 33,5-34,5 inča (85-88 cm) i može se skloniti do 13 cm (40%) dalje . Osim povećanja nagiba, sedenje i servis u Economi Comfort-u je isti kao i kod ekonomske klase. Economi Comfort se nalazi u odvojenoj kabini pre ekonomske klase; tako da putnici ove klase mogu izaći iz aviona pre putnika iz economy.


Economy class

Sedišta ekonomske klase na letovima na dugim relacijama imaju visinu od 31 do 32 inča (79-81 cm) i široka su 17,5 inča (44 cm). Sva sedišta su opremljena podesivim krilatim naslonima za glavu, 9-inčnim (23 cm) PTV sa AVOD-om, i ličnim satelitskim telefonom koji se može koristiti sa kreditnom karticom. Sedišta ekonomske klase na avionu Airbus A330-300 takođe su opremljena sa napajanjem u sedištu. Sedište ekonomske klase na dugim letovima su raspoređena u aranžmanu 3-4-3 na avionima Boeing 747-400, Boeing 777-300ER i na avionima Boeing 777-200ER, aranžmanom sa 3-3-3 na Boeingu 787- 9, i aranžman 2-4-2 na avionu Airbus A330.

Sedišta ekonomske klase na kratkim letovima imaju visinu od 30 do 31 inča (76-79 cm) i široka su 17 inča (43 cm). Sedišta ekonomske klase na kratkim letovima ne sadrže nikakvu ličnu zabavu.  Sedište ekonomske klase na kratkim letovima su raspoređena u aranžmanu 3-3 u avionu Boeing 737 i aranžmanom od 2-2 na Embraer 175 i 190, a sedišta na ovim avionima su široka 17 inča (43 cm).

Ekonomska klasa – interkontinentalni letovi

Na svim KLM interkontinentalnim letovima, poslužiće vas napitkom po izboru. Pre svakog obroka dobijate lep vrući peškir za osveženje i aperitiv. Zatim vam služe hors-d’oeuvre, vaš izbor jedne od naših Tasty Blue toplih jela i deserta. Sa obrokom prirodno dobijate svež hleb sa maslacem i sirom. Posle večere nudi vam se besplatna kafa, čaj ili liker.

Na kraćim letovima služi se sveži sendvič ili drugu grickalicu pre sletanja. Na dužim letovima služi se drugi obrok. Zavisno od vremena dana, to će biti doručak, ručak ili večera. Između obroka, služiće vam grickalice, sladoled ili sendvič. Kada želite još nešto, možete zamoliti posadu za slatkim ili ukusnim snackom.

Piće

Serviraju se topla i hladna pića (alkoholna i bezalkoholna), uključujući održiva kafa i čaj, bezalkoholna pića, voćni sok, pivo i posebno mešano i nagrađivano vino zajedno sa obrokom. Tokom čitavog leta nudi vam se nešto za piće jednom u satu.

A la carte meni

Na većini KLM interkontinentalnih letova koji polaze iz Amsterdama, imate još veći izbor toplih obroka koji možete izabrati kada naručite a la carte obrok na KLM.com prije vašeg leta.

Za / iz Azije

Na svim KLM letovima do i iz Kine, Indije, Japana i Koreje nudimo azijska jela pripremljena od strane renomiranih restorana.


World Business class

Na svim KLM interkontinentalnim letovima pruža vam se samo najbolje. Pre nego što avion napusti zemlju, poslužiće vam čašu šampanjca ili voćnog sokova.

Obroci

Uživajte u specijalnoj večeri koju je pripremio holandski vrhunski kuvar Jonnie Boer  i poslužena na poslužavniku koji je stvorio holandski dizajner Marcel Vanders. Kreirate svoju večeru od dostupnih opcija:

 • Izbor hladnog predjela ili vegetarijanske supe.
 • Izbor nekoliko glavnih jela, prilagođenih vremenu dana.
 • Izbor nekoliko slatkih deserta, svežeg voća i izbor sireva, uz čašu porta ili desertnog vina.

Na KLM letovima sa ranim jutarnjim dolaskom možete odabrati željeni doručak. Nudi vam se slatki ili ukusni doručak, jogurt, granola, razne vrste hleba i voća.

Piće

Tokom vašeg KLM leta, uvek imate brojne izbore za piće, od bezalkoholnih pića i svežeg voćnog soka do piva i mineralne vode. Takođe služimo topla i hladna pića (alkoholna i bezalkoholna) zajedno sa obrokom.

Čaša dobrog vina je savršena pratnja na vašoj večeri. Odabrana su vrhunska vina za uživanje u letenju visoko.

Između obroka
Između obroka, nudimo izbor širokog spektra zdravih, slanih i slatkih grickalica

Za i iz Azije

Na svim KLM letovima do i iz Kine, Indije, Japana i Koreje, nudimo i tradicionalne azijske menije poslužene u azijskim posuđima.


European Business class

Ako letite u Evropi, možete uživati u ukusnim jelima koje su stvorili holandski vrhunski kuvari. Nudi vam se hladan obrok na svim KLM Cityhopper letovima i svim KLM letovima ispod 120* minuta . U zavisnosti od vremena dana, služimo vam izbor svežih sendviča, salata glavnog jelo ili tapas plata, zajedno sa organskim jogurtom, hors d’oeuvre i / ili desertom.

Na većini letova KLM-a duže od 120 minuta  služi se ukusna večera sa tri vrste jela, uz izbor dva vruća glavna jela koju je pripremio holandski top kuhar Onno Kokmeijer. Na ovim letovima KLM svi obroci su praćeni i predjelom i desertom.

* odredišta: ALC, ATH, HEL, IBZ, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO, TLV i VLC.

Piće

Tokom vašeg KLM leta u Evropi, uvek imate brojne izbore za piće, od bezalkoholnih pića i svežeg voćnog soka do piva i mineralne vode. Takođe služimo topla i hladna pića (alkoholna i bezalkoholna) zajedno sa obrokom.

Čaša dobrog vina je savršena pratnja na vašoj večeri. Odabrana su vrhunska vina za uživanje u letenju visoko.

Ručni prtljag

Economy class

Svakom putniku u ekonomskoj klasi je dozvoljeno da nosi jednu torbu i jedan lični predmet, kao što je torba ili aktovka. Pomoćni uređaji i spoljna odeća se ne računaju kao lični predmeti. Sve prtljažea stvari moraju da stane u ostavu iznad sedišta ili ispod sedišta ispred vas, pridržavajući se sledećih zahteva:

Maksimalne dimenzije nosivog prtljaga: 21.5 x 10 x 13.5 inča / 55 cm x 25 cm x 35 cm (dužina x širina x visina)
Maksimalna težina nosivog prtljaga: 26 lb / 12 kg

Business class

Svakom putniku poslovne klase je dozvoljeno da nosi dve torbe i jedan lični predmet, kao što je torba ili aktovka. Pomoćni uređaji i spoljna odeća se ne računaju kao lični predmeti. Sva prtljažna roba mora da stane u ostavu iznad sedišta ili ispod sedišta ispred vas, pridržavajući se sledećih zahteva:

Maksimalne dimenzije nosivog prtljaga: 21.5 x 10 inča x 13.5 inča / 55 cm x 25 cm x 35 cm (dužina x širina x visina) i manja torba od 18in x 8in x 13.5in / 45cm x 20cm x 35cm
Maksimalna težina nosivog prtljaga: 40 lb / 18 kg

NAPOMENA: sedišta iza pregrada nemaju podvodno skladište prilikom poletanja i sletanja.


Čekirani prtljag

Vaš čekirani prtljag je naveden na vašoj karti i na Manage my Booking na KLM vebsajtu. Čekirani prtljag varira na osnovu klase kojom putujete, vašeg odredišta i frequent flyer statusa.

 • Ekonomska klasa: 1 komad ne veći od 50,5 lbs / 23 kg i 62 inča / 158 cm (dužina + širina + visina)
 • Poslovna klasa: 2 komada ne preko 70,5 lbs / 32 kg i 62 inča / 158 cm (dužina + širina + visina) svaka
 • Flying Blue Silver, Gold and Platinum members; SkyTeam Elite and Elite Plus members: jedan dodatni komad zasnovan na njihovoj klasi putovanja sa odgovarajućim ograničenjima težine i veličine

Putnici ekonomske klase prilikom putovanja u Carribean, Indijski ocean, Južnu Ameriku (Ekvador i Brazil), Afriku ili Francusku Polineziju mogu poneti 2 komada čekiranog prtljaga.

Prekomerna težina ili prekoračenje dimenzija

Ako imate više torbi od dozvoljenog  ili torbe premašuju težinu ili linearne restrikcije, biće vam naplaćeni dodatni troškovi. Kontaktirajte KLM direktno, ili posetite njihovu stranicu za informacije o previše prtljaga. Takođe možete uzeti dodatni komad prtljaga uz nisku standardnu naknadu plaćajući prilikom rezervacije na mreži, posjetite stranicu Manage my Booking na sajtu KLM ili proverite online. Plaćanje unapred na mreži omogućava vam 20% popusta na originalnu naknadu.

Sportska oprema

Nekim proverenim predmetima, kao što su surf daske i bicikle, biće naplaćeni po fiksnoj naknadi za rukovanje zbog veličine, krhkosti ili drugih zahteva za rukovanjem. Obratite se direktno KLM-u ili posetite stranicu Excess Baggage Fees page za dodatne informacije.

CountryCityAirport
AngolaLuandaQuatro de Fevereiro Airport
ArgentinaBuenos AiresMinistro Pistarini International Airport
ArubaOranjestadQueen Beatrix International Airport
AustriaGrazGraz Airport
AustriaViennaVienna International Airport
BahrainManamaBahrain International Airport
BelgiumBrusselsBrussels Airport
BrazilFortalezaPinto Martins – Fortaleza International Airport
BrazilRio de JaneiroRio de Janeiro-Galeão International Airport
BrazilSão PauloSão Paulo-Guarulhos International Airport
CanadaCalgaryCalgary International Airport
CanadaEdmontonEdmonton International Airport
CanadaMontrealMontréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport
CanadaTorontoToronto Pearson International Airport
CanadaVancouverVancouver International Airport
ChileSantiagoComodoro Arturo Merino Benítez International Airport
ChinaBeijingBeijing Capital International Airport
ChinaChengduChengdu Shuangliu International Airport
ChinaHangzhouHangzhou Xiaoshan International Airport
ChinaHong KongHong Kong International Airport
ChinaShanghaiShanghai Pudong International Airport
ChinaXiamenXiamen Gaoqi International Airport
ColombiaBogotáEl Dorado International Airport
ColombiaCartagenaRafael Núñez International Airport
Costa RicaSan JoséJuan Santamaría International Airport
CroatiaSplitSplit Airport
CroatiaZagrebZagreb Airport
CubaHavanaJosé Martí International Airport
CuraçaoWillemstadHato International Airport
Czech RepublicPragueVáclav Havel Airport Prague
DenmarkAalborgAalborg Airport
DenmarkBillundBillund Airport
DenmarkCopenhagenCopenhagen Airport
EcuadorGuayaquilJosé Joaquín de Olmedo International Airport
EcuadorQuitoMariscal Sucre International Airport
FinlandHelsinkiHelsinki Airport
FranceBordeauxBordeaux–Mérignac Airport
FranceLyonLyon-Saint Exupéry Airport
FranceMarseilleMarseille Provence Airport
FranceMontpellierMontpellier–Méditerranée Airport
France/Germany/SwitzerlandMulhouse/Freiburg/BaselEuroAirport Basel Mulhouse Freiburg
FranceNiceNice Côte d’Azur Airport
FranceParisCharles de Gaulle Airport
FranceToulouseToulouse–Blagnac Airport
GermanyBerlinBerlin Tegel Airport
GermanyBremenBremen Airport
GermanyDresdenDresden Airport
GermanyDüsseldorfDüsseldorf Airport
GermanyFrankfurtFrankfurt Airport
GermanyHamburgHamburg Airport
GermanyHanoverHannover Airport
GermanyMunichMunich Airport
GermanyNurembergNuremberg Airport
GermanyStuttgartStuttgart Airport
GhanaAccraKotoka International Airport
GreeceAthensAthens International Airport
HungaryBudapestBudapest Ferenc Liszt International Airport
IndiaDelhiIndira Gandhi International Airport
IndiaMumbaiChhatrapati Shivaji International Airport
IndonesiaDenpasarNgurah Rai International Airport
IndonesiaJakartaSoekarno–Hatta International Airport
IrelandDublinDublin Airport
IsraelTel AvivBen Gurion International Airport
ItalyBolognaBologna Guglielmo Marconi Airport
ItalyCagliariCagliari Elmas Airport
ItalyCataniaCatania–Fontanarossa Airport
ItalyFlorenceFlorence Airport
ItalyMilanLinate Airport
ItalyRomeLeonardo da Vinci–Fiumicino Airport
ItalyTurinTurin Airport
ItalyVeniceVenice Marco Polo Airport
JapanOsakaKansai International Airport
JapanTokyoNarita International Airport
KenyaNairobiJomo Kenyatta International Airport
KuwaitKuwait CityKuwait International Airport
LuxembourgLuxembourg CityLuxembourg Findel Airport
MauritiusPort LouisSir Seewoosagur Ramgoolam International Airport
MalaysiaKuala LumpurKuala Lumpur International Airport
MexicoMexico CityMexico City International Airport
NamibiaWindhoekHosea Kutako International Airport
NetherlandsAmsterdamAmsterdam Airport Schiphol
NetherlandsKralendijkFlamingo International Airport
NigeriaLagosMurtala Muhammed International Airport
NorwayÅlesundÅlesund Airport
NorwayBergenBergen Airport
NorwayKristiansandKristiansand Airport
NorwayOsloOslo Gardermoen Airport
NorwaySandefjordSandefjord Airport
NorwayStavangerStavanger Airport
NorwayTrondheimTrondheim Airport
OmanMuscatMuscat International Airport
PanamaPanama CityTocumen International Airport
PeruLimaJorge Chávez International Airport
PhilippinesManilaNinoy Aquino International Airport
PolandGdańskGdańsk Lech Wałęsa Airport
PolandKrakowJohn Paul II International Airport Kraków–Balice
PolandWarsawWarsaw Chopin Airport
PortugalLisbonLisbon Portela Airport
PortugalPortoPorto Airport
RomaniaBucharestHenri Coandă International Airport
RussiaMoscowSheremetyevo International Airport
RussiaSaint PetersburgPulkovo Airport
RwandaKigaliKigali International Airport
Saudi ArabiaDammamKing Fahd International Airport
SingaporeSingaporeSingapore Changi Airport
Sint MaartenPhilipsburgPrincess Juliana International Airport
South AfricaCape TownCape Town International Airport
South AfricaJohannesburgOR Tambo International Airport
South KoreaSeoulIncheon International Airport
SpainAlicanteAlicante–Elche Airport
SpainBarcelonaBarcelona–El Prat Airport
SpainBilbaoBilbao Airport
SpainIbizaIbiza Airport
SpainMadridAdolfo Suárez Madrid–Barajas Airport
SpainMálagaMálaga Airport
SpainValenciaValencia Airport
Sri LankaColomboBandaranaike International Airport
SurinameParamariboJohan Adolf Pengel International Airport
SwedenGothenburgGöteborg Landvetter Airport
SwedenLinköpingLinköping/Saab Airport
SwedenStockholmStockholm Arlanda Airport
SwitzerlandGenevaGeneva Airport
SwitzerlandZurichZurich Airport
TaiwanTaipeiTaiwan Taoyuan International Airport
TanzaniaDar es SalaamJulius Nyerere International Airport
TanzaniaKilimanjaroKilimanjaro International Airport
ThailandBangkokSuvarnabhumi Airport
TurkeyIstanbulIstanbul Atatürk Airport
UgandaEntebbeEntebbe International Airport
UkraineKievBoryspil International Airport
United Arab EmiratesAbu DhabiAbu Dhabi International Airport
United Arab EmiratesDubaiDubai International Airport
United KingdomAberdeenAberdeen Airport
United KingdomBelfastGeorge Best Belfast City Airport
United KingdomBirminghamBirmingham Airport
United KingdomBristolBristol Airport
United KingdomCardiffCardiff Airport
United KingdomDurhamDurham Tees Valley Airport
United KingdomEdinburghEdinburgh Airport
United KingdomGlasgowGlasgow Airport
United KingdomKingston upon HullHumberside Airport
United KingdomLeeds / BradfordLeeds Bradford International Airport
United KingdomLondonLondon City Airport
United KingdomLondonLondon Heathrow International Airport
United KingdomManchesterManchester Airport
United KingdomNewcastle upon TyneNewcastle Airport
United KingdomNorwichNorwich International Airport
United KingdomSouthamptonSouthampton Airport
United States ( Georgia )AtlantaHartsfield–Jackson Atlanta International Airport
United States ( Massachusetts )BostonLogan International Airport
United States ( Illinois )ChicagoO’Hare International Airport
United States (Texas)HoustonGeorge Bush Intercontinental Airport
United States ( Nevada )Las VegasMcCarran International Airport
United States ( California )Los AngelesLos Angeles International Airport
United States ( Florida )MiamiMiami International Airport
United States ( Minnesota )Minneapolis–Saint PaulMinneapolis−Saint Paul International Airport
United States ( New York )New York CityJohn F. Kennedy International Airport
United States (California)San FranciscoSan Francisco International Airport
United States ( Utah )Salt Lake CitySalt Lake City International Airport
United States ( Virginia )Washington, DCWashington Dulles International Airport
Категорије: aviokompanije

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.