KRATKO PREDSTAVLJANJE
IATA ICAO
KL KLM
Osnovan 07.10.1919
Operativne baze Amsterdam airport Schiphol
Pod kompanije
  KLM Cityhopper
  KLM Asia
  Martinair
  Transavia
Flota
120
Destinacije 145
Savez
Sky Team
Matična kompanija
AIR FRANCE – KLM
Štab Amstelveen, Holandija
Vebsajt   klm.com

KLM Royal Dutch Airlines je Holandska nacionalna aviokompanija čije se sedište nalazi u Amsterdamu i čvorištem na obližnjem Amsterdamskom aerodromu Schiphol. Deo je Air France-KLM grupe. Kompanija je osnovana davne 1919 godine i predstavlja najstariju aviokompaniju na svetu koja još uvek radi pod svojim orginalnim imenom.

Air France i KLM su 30. septembra 2003. godine pristali na plan spajanja u koji će Air France i KLM postati podružnice holding kompanije Air France-KLM . Obe aviokompanije zadržale su svoje sopstvene brendove, a oba aerodroma Charles de Gaulle u Parizu i Amsterdamski aerodrom Schiphol postali su ključni čvorovi.

KLM je 19. juna 2012. godine napravila prvi transatlantski let do Rio de Ženeira na delimično održivom biogorivu. Ovo je bila najduža daljina na kojoj se letalo na biogorivu.

FLOTACODESHEREUSLUGA I TARIFEKABINAHRANA & PIĆAPRTLJAGDESTINACIJE
Kompanija raspolaže sa flotom:

Kompanija ima sklopljene codeshere ugovore sa sledećim avio-kompanijama:

Aeroflot Belavia Georgian Airways Saudia
Aerolíneas Argentinas Bulgaria Air Gol Transportes Aéreos Sichuan Airlines
Aeroméxico China Airlines Insel Air TAAG Angola Airlines
Air Astana China Eastern Airlines Jet Airways TAROM
Air Europa China Southern Airlines Kenya Airways Transavia
Air France CityJet Korean Air Ukraine International Airlines
Air Malta Copa Airlines kulula.com Vietnam Airlines
Air Mauritius Croatia Airlines Malaysia Airlines WestJet
Air Serbia Czech Airlines Oman Air XiamenAir
airBaltic Delta Air Lines Pegasus Airlines

KLM na svojim letovima nudi različite tipove usluga uzavisnosti od dužine leta i shodno tome naplaćuje adekvantnu nadoknadu. Tako da u ponudi možete naći:

Biznis klasa

World Business class

Svetska poslovna klasa se transformiše na sve više KLM aviona. Dizajniran od strane poznatog holandskog dizajnera, to će učiniti da se zaista osećate kao kod kuće. Plus, plutate na sledeću destinaciju na novim, super udobnim, potpuno ravnim sedištima. Ova klasa pružiće vam:

 • 180 stepeni i visina 207 cm (81,5 inča)
 • Napajanje u sedištu i krovna zaštita privatnosti
 • Lični sistem zabave na 17″ ekranu
 • Dodatni čekiranj prtljag
 • Mogućnost posete KLM Crown Lounges i njegovih partnera
 • Nagradne milje do 175%
 • SkyPriority

European Business Class

Evropska biznis klasa omogućava visok konfor na sletovima širom Evrope. Ova klasa vam pored udobnih sedišta pruža dodatno:

 • Udobna sedišta sa više prostora za odmor
 • Napajanje u sediština u avionima Boeing 737 – 700, -800 i -900
 • Dodatni čekiranj prtljag
 • Mogućnost posete KLM Crown Lounges i njegovih partnera
 • Nagradne milje 250%
 • SkyPriority
 • Besplatne novine i flight magazin

Ekonomska klasa

Ekonomska klasa na interkontinetalnim letovima

Otkrijte visoke standarde u ekonomskoj klasi na interkontinentalnim letovima – i proverite opcije sedišta i obroka.

Pre polaska
 • Prijavite se kad god i kako vam najviše odgovara: onlajn, sa vašim mobilnim telefonom, na automatima ili na pultu.
 • Predajte prtljag na samouslužnoj ili redovnoj punktu za prtljag
 • Uradite svoje kupovinu pre letenja. Jednostavno stavite narudžbinu na internet i preuzmite kupovinu u avionu.
U avionu
 • Sednite i opustite se sa jastukom i pokrivačem na ergonomsko dizajniranom sedištu, ili se ravnajte s dodatnim udobnim sedištem.
 • Pokupite svoju kopiju Holland Herald, časopisa u letu.
 • Uživajte u dobrom obroku i alkoholnim ili bezalkoholnim napicima. Da biste zadovoljili vaše posebne potrebe ishrane, verske ili medicinske potrebe, možete naručiti poseban obrok. I na većini interkontinentalnih KLM letova koji polaze iz Amsterdama, možete naručiti meni a la carte prije odlaska.
 • Zabavite se i opustite svojim ličnim sistemom za zabavu i vašim KLM slušalicama (možete koristiti i sopstvene slušalice).

Ekonomska klasa na evropskim letovima

Putujte udobno, čak i na kratkim letovima.

Pre polaska
 • Prijavite se kad god i kako vam najviše odgovara: onlajn, sa vašim mobilnim telefonom, na automatima ili na pultu.
 • Predajte prtljag na samouslužnoj ili redovnoj punktu za prtljag
U avionu
 • Uživajte u ergonomsko dizajniranom sedištu, ili za sebe odaberite veći komfor.
 • Uživajte u sneku ili sveže napravljenom sendviču, u zavisnosti od vremena i trajanja vašeg leta.
 • Izaberite topla i hladna pića, alkoholna i bezalkoholna pića.
 • Uživajte u kopiji Holland Heralda, časopisa u letu.
 • Uživajte u kupovini na letovima dužim od 90 minuta.

KLM ima četiri odeljenja kabine za međunarodne putne linije: World Business class, Europian Business class, Economy confort i Economy.

World Business class

Sedišta u svetskoj poslovnoj klasi su široka 51 cm i imaju naslon od 60 inča (150 cm). Sedišta mogu biti postavljena u 170 stepeni ugao ravnog kreveta dužine 75 inča (190 cm). Sedišta su opremljena ličnim sistemom za zabavu od 10,4 inča (26 cm) sa audio i video na zahtev u naslonu za ruke, krovom za privatnost, funkcijom masaže i portovima za napajanje laptopa. Sedišta svetske poslovne klase nalaze se u aranžmanu od 2-2-2 na svim Airbus A330.

KLM je na sve Boeing 747-400 i Boeing 777 instalirao nova sedišta koja su potpuno ravna i nude 17-inčne (43 cm) visoke sisteme za ličnu zabavu. Kada je potpuno ravna, krevet je dugačak oko 2 metra (6,6 stopa). Sedušta su postavljena u aranžmanu 2-2-2 na svim avionima Boeing 777.

U avionima Boeing 787 instalirana su nova sedišta potpuno ravna, sa rasporedom 1-2-1, tako da svaki putnik ima direktni pristup, veliki prostor za bočno skladištenje i HD video ekran od 16 inča (41 cm).


Europe Business Class

Europe Business Class je KLM i KLM Cityhopper poslovna klasa. Sedišta Europe Business Class su široka 17 inča (43 cm) i imaju prosečnu visinu od 33 inča (84 cm). Srednji sedeći u redovima od tri su blokirani da povećaju lični prostor putnika. Sedišta u Evropi za poslovne putnike imaju dodatnu prostoriju za noge i postavljena su dalje od redovnih sedišta ekonomske klase. Napajanje u sedištu su dostupna na svim avionima Boeing 737 . Europe Business Class nema ličnu zabavu. Sedenje je raspoređeno 3-3 u korak sa srednjim sedištem blokiranim na avionu Boeing 737, i aranžmanom od 2-2 na avionu Embraer 190.


Economy confort

Economy Comfort je vrhunska ekonomska klasa koja se nudi na svim KLM i KLM Cityhopper letovima. Economy confort sedišta na dugim letovima imaju više od 10 cm više od ekonomske klase, 35-36-inčne (89-91 cm) naslone i oslanjanja do 18 cm. Economy confort sedišta na kratkim letovima imaju višu visinu od 3,5 inča (8,9 cm), što čini ukupno 33,5-34,5 inča (85-88 cm) i može se skloniti do 13 cm (40%) dalje . Osim povećanja nagiba, sedenje i servis u Economi Comfort-u je isti kao i kod ekonomske klase. Economi Comfort se nalazi u odvojenoj kabini pre ekonomske klase; tako da putnici ove klase mogu izaći iz aviona pre putnika iz economy.


Economy class

Sedišta ekonomske klase na letovima na dugim relacijama imaju visinu od 31 do 32 inča (79-81 cm) i široka su 17,5 inča (44 cm). Sva sedišta su opremljena podesivim krilatim naslonima za glavu, 9-inčnim (23 cm) PTV sa AVOD-om, i ličnim satelitskim telefonom koji se može koristiti sa kreditnom karticom. Sedišta ekonomske klase na avionu Airbus A330-300 takođe su opremljena sa napajanjem u sedištu. Sedište ekonomske klase na dugim letovima su raspoređena u aranžmanu 3-4-3 na avionima Boeing 747-400, Boeing 777-300ER i na avionima Boeing 777-200ER, aranžmanom sa 3-3-3 na Boeingu 787- 9, i aranžman 2-4-2 na avionu Airbus A330.

Sedišta ekonomske klase na kratkim letovima imaju visinu od 30 do 31 inča (76-79 cm) i široka su 17 inča (43 cm). Sedišta ekonomske klase na kratkim letovima ne sadrže nikakvu ličnu zabavu.  Sedište ekonomske klase na kratkim letovima su raspoređena u aranžmanu 3-3 u avionu Boeing 737 i aranžmanom od 2-2 na Embraer 175 i 190, a sedišta na ovim avionima su široka 17 inča (43 cm).

Ekonomska klasa – interkontinentalni letovi

Na svim KLM interkontinentalnim letovima, poslužiće vas napitkom po izboru. Pre svakog obroka dobijate lep vrući peškir za osveženje i aperitiv. Zatim vam služe hors-d’oeuvre, vaš izbor jedne od naših Tasty Blue toplih jela i deserta. Sa obrokom prirodno dobijate svež hleb sa maslacem i sirom. Posle večere nudi vam se besplatna kafa, čaj ili liker.

Na kraćim letovima služi se sveži sendvič ili drugu grickalicu pre sletanja. Na dužim letovima služi se drugi obrok. Zavisno od vremena dana, to će biti doručak, ručak ili večera. Između obroka, služiće vam grickalice, sladoled ili sendvič. Kada želite još nešto, možete zamoliti posadu za slatkim ili ukusnim snackom.

Piće

Serviraju se topla i hladna pića (alkoholna i bezalkoholna), uključujući održiva kafa i čaj, bezalkoholna pića, voćni sok, pivo i posebno mešano i nagrađivano vino zajedno sa obrokom. Tokom čitavog leta nudi vam se nešto za piće jednom u satu.

A la carte meni

Na većini KLM interkontinentalnih letova koji polaze iz Amsterdama, imate još veći izbor toplih obroka koji možete izabrati kada naručite a la carte obrok na KLM.com prije vašeg leta.

Za / iz Azije

Na svim KLM letovima do i iz Kine, Indije, Japana i Koreje nudimo azijska jela pripremljena od strane renomiranih restorana.


World Business class

Na svim KLM interkontinentalnim letovima pruža vam se samo najbolje. Pre nego što avion napusti zemlju, poslužiće vam čašu šampanjca ili voćnog sokova.

Obroci

Uživajte u specijalnoj večeri koju je pripremio holandski vrhunski kuvar Jonnie Boer  i poslužena na poslužavniku koji je stvorio holandski dizajner Marcel Vanders. Kreirate svoju večeru od dostupnih opcija:

 • Izbor hladnog predjela ili vegetarijanske supe.
 • Izbor nekoliko glavnih jela, prilagođenih vremenu dana.
 • Izbor nekoliko slatkih deserta, svežeg voća i izbor sireva, uz čašu porta ili desertnog vina.

Na KLM letovima sa ranim jutarnjim dolaskom možete odabrati željeni doručak. Nudi vam se slatki ili ukusni doručak, jogurt, granola, razne vrste hleba i voća.

Piće

Tokom vašeg KLM leta, uvek imate brojne izbore za piće, od bezalkoholnih pića i svežeg voćnog soka do piva i mineralne vode. Takođe služimo topla i hladna pića (alkoholna i bezalkoholna) zajedno sa obrokom.

Čaša dobrog vina je savršena pratnja na vašoj večeri. Odabrana su vrhunska vina za uživanje u letenju visoko.

Između obroka
Između obroka, nudimo izbor širokog spektra zdravih, slanih i slatkih grickalica

Za i iz Azije

Na svim KLM letovima do i iz Kine, Indije, Japana i Koreje, nudimo i tradicionalne azijske menije poslužene u azijskim posuđima.


European Business class

Ako letite u Evropi, možete uživati u ukusnim jelima koje su stvorili holandski vrhunski kuvari. Nudi vam se hladan obrok na svim KLM Cityhopper letovima i svim KLM letovima ispod 120* minuta . U zavisnosti od vremena dana, služimo vam izbor svežih sendviča, salata glavnog jelo ili tapas plata, zajedno sa organskim jogurtom, hors d’oeuvre i / ili desertom.

Na većini letova KLM-a duže od 120 minuta  služi se ukusna večera sa tri vrste jela, uz izbor dva vruća glavna jela koju je pripremio holandski top kuhar Onno Kokmeijer. Na ovim letovima KLM svi obroci su praćeni i predjelom i desertom.

* odredišta: ALC, ATH, HEL, IBZ, IST, KBP, LED, LIS, MAD, OTP, SVO, TLV i VLC.

Piće

Tokom vašeg KLM leta u Evropi, uvek imate brojne izbore za piće, od bezalkoholnih pića i svežeg voćnog soka do piva i mineralne vode. Takođe služimo topla i hladna pića (alkoholna i bezalkoholna) zajedno sa obrokom.

Čaša dobrog vina je savršena pratnja na vašoj večeri. Odabrana su vrhunska vina za uživanje u letenju visoko.

Ručni prtljag

Economy class

Svakom putniku u ekonomskoj klasi je dozvoljeno da nosi jednu torbu i jedan lični predmet, kao što je torba ili aktovka. Pomoćni uređaji i spoljna odeća se ne računaju kao lični predmeti. Sve prtljažea stvari moraju da stane u ostavu iznad sedišta ili ispod sedišta ispred vas, pridržavajući se sledećih zahteva:

Maksimalne dimenzije nosivog prtljaga: 21.5 x 10 x 13.5 inča / 55 cm x 25 cm x 35 cm (dužina x širina x visina)
Maksimalna težina nosivog prtljaga: 26 lb / 12 kg

Business class

Svakom putniku poslovne klase je dozvoljeno da nosi dve torbe i jedan lični predmet, kao što je torba ili aktovka. Pomoćni uređaji i spoljna odeća se ne računaju kao lični predmeti. Sva prtljažna roba mora da stane u ostavu iznad sedišta ili ispod sedišta ispred vas, pridržavajući se sledećih zahteva:

Maksimalne dimenzije nosivog prtljaga: 21.5 x 10 inča x 13.5 inča / 55 cm x 25 cm x 35 cm (dužina x širina x visina) i manja torba od 18in x 8in x 13.5in / 45cm x 20cm x 35cm
Maksimalna težina nosivog prtljaga: 40 lb / 18 kg

NAPOMENA: sedišta iza pregrada nemaju podvodno skladište prilikom poletanja i sletanja.


Čekirani prtljag

Vaš čekirani prtljag je naveden na vašoj karti i na Manage my Booking na KLM vebsajtu. Čekirani prtljag varira na osnovu klase kojom putujete, vašeg odredišta i frequent flyer statusa.

 • Ekonomska klasa: 1 komad ne veći od 50,5 lbs / 23 kg i 62 inča / 158 cm (dužina + širina + visina)
 • Poslovna klasa: 2 komada ne preko 70,5 lbs / 32 kg i 62 inča / 158 cm (dužina + širina + visina) svaka
 • Flying Blue Silver, Gold and Platinum members; SkyTeam Elite and Elite Plus members: jedan dodatni komad zasnovan na njihovoj klasi putovanja sa odgovarajućim ograničenjima težine i veličine

Putnici ekonomske klase prilikom putovanja u Carribean, Indijski ocean, Južnu Ameriku (Ekvador i Brazil), Afriku ili Francusku Polineziju mogu poneti 2 komada čekiranog prtljaga.

Prekomerna težina ili prekoračenje dimenzija

Ako imate više torbi od dozvoljenog  ili torbe premašuju težinu ili linearne restrikcije, biće vam naplaćeni dodatni troškovi. Kontaktirajte KLM direktno, ili posetite njihovu stranicu za informacije o previše prtljaga. Takođe možete uzeti dodatni komad prtljaga uz nisku standardnu naknadu plaćajući prilikom rezervacije na mreži, posjetite stranicu Manage my Booking na sajtu KLM ili proverite online. Plaćanje unapred na mreži omogućava vam 20% popusta na originalnu naknadu.

Sportska oprema

Nekim proverenim predmetima, kao što su surf daske i bicikle, biće naplaćeni po fiksnoj naknadi za rukovanje zbog veličine, krhkosti ili drugih zahteva za rukovanjem. Obratite se direktno KLM-u ili posetite stranicu Excess Baggage Fees page za dodatne informacije.

Country City Airport
Angola Luanda Quatro de Fevereiro Airport
Argentina Buenos Aires Ministro Pistarini International Airport
Aruba Oranjestad Queen Beatrix International Airport
Austria Graz Graz Airport
Austria Vienna Vienna International Airport
Bahrain Manama Bahrain International Airport
Belgium Brussels Brussels Airport
Brazil Fortaleza Pinto Martins – Fortaleza International Airport
Brazil Rio de Janeiro Rio de Janeiro-Galeão International Airport
Brazil São Paulo São Paulo-Guarulhos International Airport
Canada Calgary Calgary International Airport
Canada Edmonton Edmonton International Airport
Canada Montreal Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport
Canada Toronto Toronto Pearson International Airport
Canada Vancouver Vancouver International Airport
Chile Santiago Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport
China Beijing Beijing Capital International Airport
China Chengdu Chengdu Shuangliu International Airport
China Hangzhou Hangzhou Xiaoshan International Airport
China Hong Kong Hong Kong International Airport
China Shanghai Shanghai Pudong International Airport
China Xiamen Xiamen Gaoqi International Airport
Colombia Bogotá El Dorado International Airport
Colombia Cartagena Rafael Núñez International Airport
Costa Rica San José Juan Santamaría International Airport
Croatia Split Split Airport
Croatia Zagreb Zagreb Airport
Cuba Havana José Martí International Airport
Curaçao Willemstad Hato International Airport
Czech Republic Prague Václav Havel Airport Prague
Denmark Aalborg Aalborg Airport
Denmark Billund Billund Airport
Denmark Copenhagen Copenhagen Airport
Ecuador Guayaquil José Joaquín de Olmedo International Airport
Ecuador Quito Mariscal Sucre International Airport
Finland Helsinki Helsinki Airport
France Bordeaux Bordeaux–Mérignac Airport
France Lyon Lyon-Saint Exupéry Airport
France Marseille Marseille Provence Airport
France Montpellier Montpellier–Méditerranée Airport
France/Germany/Switzerland Mulhouse/Freiburg/Basel EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg
France Nice Nice Côte d’Azur Airport
France Paris Charles de Gaulle Airport
France Toulouse Toulouse–Blagnac Airport
Germany Berlin Berlin Tegel Airport
Germany Bremen Bremen Airport
Germany Dresden Dresden Airport
Germany Düsseldorf Düsseldorf Airport
Germany Frankfurt Frankfurt Airport
Germany Hamburg Hamburg Airport
Germany Hanover Hannover Airport
Germany Munich Munich Airport
Germany Nuremberg Nuremberg Airport
Germany Stuttgart Stuttgart Airport
Ghana Accra Kotoka International Airport
Greece Athens Athens International Airport
Hungary Budapest Budapest Ferenc Liszt International Airport
India Delhi Indira Gandhi International Airport
India Mumbai Chhatrapati Shivaji International Airport
Indonesia Denpasar Ngurah Rai International Airport
Indonesia Jakarta Soekarno–Hatta International Airport
Ireland Dublin Dublin Airport
Israel Tel Aviv Ben Gurion International Airport
Italy Bologna Bologna Guglielmo Marconi Airport
Italy Cagliari Cagliari Elmas Airport
Italy Catania Catania–Fontanarossa Airport
Italy Florence Florence Airport
Italy Milan Linate Airport
Italy Rome Leonardo da Vinci–Fiumicino Airport
Italy Turin Turin Airport
Italy Venice Venice Marco Polo Airport
Japan Osaka Kansai International Airport
Japan Tokyo Narita International Airport
Kenya Nairobi Jomo Kenyatta International Airport
Kuwait Kuwait City Kuwait International Airport
Luxembourg Luxembourg City Luxembourg Findel Airport
Mauritius Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport
Malaysia Kuala Lumpur Kuala Lumpur International Airport
Mexico Mexico City Mexico City International Airport
Namibia Windhoek Hosea Kutako International Airport
Netherlands Amsterdam Amsterdam Airport Schiphol
Netherlands Kralendijk Flamingo International Airport
Nigeria Lagos Murtala Muhammed International Airport
Norway Ålesund Ålesund Airport
Norway Bergen Bergen Airport
Norway Kristiansand Kristiansand Airport
Norway Oslo Oslo Gardermoen Airport
Norway Sandefjord Sandefjord Airport
Norway Stavanger Stavanger Airport
Norway Trondheim Trondheim Airport
Oman Muscat Muscat International Airport
Panama Panama City Tocumen International Airport
Peru Lima Jorge Chávez International Airport
Philippines Manila Ninoy Aquino International Airport
Poland Gdańsk Gdańsk Lech Wałęsa Airport
Poland Krakow John Paul II International Airport Kraków–Balice
Poland Warsaw Warsaw Chopin Airport
Portugal Lisbon Lisbon Portela Airport
Portugal Porto Porto Airport
Romania Bucharest Henri Coandă International Airport
Russia Moscow Sheremetyevo International Airport
Russia Saint Petersburg Pulkovo Airport
Rwanda Kigali Kigali International Airport
Saudi Arabia Dammam King Fahd International Airport
Singapore Singapore Singapore Changi Airport
Sint Maarten Philipsburg Princess Juliana International Airport
South Africa Cape Town Cape Town International Airport
South Africa Johannesburg OR Tambo International Airport
South Korea Seoul Incheon International Airport
Spain Alicante Alicante–Elche Airport
Spain Barcelona Barcelona–El Prat Airport
Spain Bilbao Bilbao Airport
Spain Ibiza Ibiza Airport
Spain Madrid Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport
Spain Málaga Málaga Airport
Spain Valencia Valencia Airport
Sri Lanka Colombo Bandaranaike International Airport
Suriname Paramaribo Johan Adolf Pengel International Airport
Sweden Gothenburg Göteborg Landvetter Airport
Sweden Linköping Linköping/Saab Airport
Sweden Stockholm Stockholm Arlanda Airport
Switzerland Geneva Geneva Airport
Switzerland Zurich Zurich Airport
Taiwan Taipei Taiwan Taoyuan International Airport
Tanzania Dar es Salaam Julius Nyerere International Airport
Tanzania Kilimanjaro Kilimanjaro International Airport
Thailand Bangkok Suvarnabhumi Airport
Turkey Istanbul Istanbul Atatürk Airport
Uganda Entebbe Entebbe International Airport
Ukraine Kiev Boryspil International Airport
United Arab Emirates Abu Dhabi Abu Dhabi International Airport
United Arab Emirates Dubai Dubai International Airport
United Kingdom Aberdeen Aberdeen Airport
United Kingdom Belfast George Best Belfast City Airport
United Kingdom Birmingham Birmingham Airport
United Kingdom Bristol Bristol Airport
United Kingdom Cardiff Cardiff Airport
United Kingdom Durham Durham Tees Valley Airport
United Kingdom Edinburgh Edinburgh Airport
United Kingdom Glasgow Glasgow Airport
United Kingdom Kingston upon Hull Humberside Airport
United Kingdom Leeds / Bradford Leeds Bradford International Airport
United Kingdom London London City Airport
United Kingdom London London Heathrow International Airport
United Kingdom Manchester Manchester Airport
United Kingdom Newcastle upon Tyne Newcastle Airport
United Kingdom Norwich Norwich International Airport
United Kingdom Southampton Southampton Airport
United States ( Georgia ) Atlanta Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport
United States ( Massachusetts ) Boston Logan International Airport
United States ( Illinois ) Chicago O’Hare International Airport
United States (Texas) Houston George Bush Intercontinental Airport
United States ( Nevada ) Las Vegas McCarran International Airport
United States ( California ) Los Angeles Los Angeles International Airport
United States ( Florida ) Miami Miami International Airport
United States ( Minnesota ) Minneapolis–Saint Paul Minneapolis−Saint Paul International Airport
United States ( New York ) New York City John F. Kennedy International Airport
United States (California) San Francisco San Francisco International Airport
United States ( Utah ) Salt Lake City Salt Lake City International Airport
United States ( Virginia ) Washington, DC Washington Dulles International Airport
Категорије: aviokompanije

0 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.