Kipar, gradski prevoz

Објави putovanjeonline

Javni prevoz na Kipru obavljaju autobusi, i svakako možete koristitiu i taksi. Autobuski saobraćaj je sa cenom povoljan i efiksan. Autobusi povezuje sve deleove Kipra.

Autobuski prevoz na Kipru obavljaju različite kompanije zavisno od mesta. Ispod su pokazane grupe autobusa koje vam stoje na raspolaganju. Možete onda vidite detalje, kao što su autobuska stajališta i vremenski raspored  za određene autobuske linije.

 Limasol AUTOBUSKE LINIJE 

Informacije o autobusima u Limasolu, uključujući Limasol autobuski red vožnje, noćne autobuse u Limasolu i karata Limasol autobuskih linija. Informacije koje obuhvataju autobuse od Larnaka aerodroma do Limasola i iz Limasola do Larnaka aerodroma. Autobuski operater u Limasolu je EMEL.

Pogledajte autobuske linije i vremenski raspored za Limasol autobuske linije


 Paphos AUTOBUSKE LINIJE (Pafos Buses)

Informacije o autobusima u Pafosu, uključujući Pafos autobuski red vožnje, noćne autobuse u Pafosu i karata Pafos autobuskih linija. Informacije koje obuhvata autobuse od Pafos aerodroma do Pafosa i od Pafosa do Pafos aerodroma. Autobuski operater u Pafosu je OSYPA LTD.

Pogledajte autobuske linije i vremenski raspored za Pafos autobuske linije (Pafos Buses)


 NiKoZiJa AUTOBUSKE LINIJE

Informacije o autobusima u Nikoziji, uključujući Nikozija autobuski red vožnje, noćnih autobusa u Nikoziji i karata Nikozija autobuskih linija. Informacije koje obuhvata i autobuska linija od Larnaka aerodroma do Nikozije koju pružaja Kapnos airport shuttle. Autobusi operater u Nikoziji je OSEL.

Pogledajte autobuske linije i vremenski raspored za Nikozija autobuske linije


 Larnaca Buses

Spisak svih autobuskih linija u Larnaki, uključujući noćne autobuske linije, ruralne autobuske linije i međugradske autobuske linije do i od Larnake. Autobuske linije od Larnaka aerodroma do Larnake, Larnaka aerodroma do Limasola, Larnaka aerodroma do Nikozija i Larnaka aerodroma ka drugim destinacijama na Kipru. Podaci o svakoj Larnaka autobuskoj liniji uključuje autobuske rasporede i mape autobuskih linija. ZINONAS obavlja uslugu javnog prevoza u Larnaki.

Pogledajte autobuske linije i vremenski raspored za Larnaka autobuske linije


 Famagusta AUTOBUSKE LINIJE

Informacije o autobusima u Famagusti, uključujući Famagusta autobuski red vožnje, noćne autobuse u Famagusti i karata Famagusta autobuskih linija. Informacije koje obuhvataju i autobuske linije od Larnaka aerodroma do Aia Napa, Paralimni i Protaras. Autobusi operater u Famagusti je OSEA.

Pogledajte autobuske linije i vremenski raspored za Famagusta autobuske linije


 PaFos AUTOBUSKE LINIJE I AERODROMSKI ŠATL

Informacije o Pafos aerodromskim autobuskim linijama i aerodromski transfer do i sa aerodroma Pafos. Informacije i autobuske linije koje se pružaju mogu da se koriste i za putovanje od Pafos aerodroma do svih većih gradova na Kipru.

Pogledaj autobuske linije i vremenski raspored za Pafos aerodromske linije i aerodromski šatl


 LarnaKa AERODROMSKE LINIJE I AERODROMSKI ŠATL

Informacije o Larnaka aerodromskim linijama i aerodromski transfer do i od Larnaka aerodorma.Larnaka aerodromski šatl usluge od i do Limasola kajim upravlja Limasol AirPortEkpress. Kapnos Airport Shuttle obavlja uslugu prevoza od Nikozije do Larnaka aerodroma

Pogledaj autobuske linije i vremenski raspored za Larnaca aerodromske linije i aerodromski šat


 MEĐUGRADSKE AUTOBUSKE LINIJE

Turistički autobusi, autobuske linije, i time autobus raspored između svih gradova na Kipru. Naći sve potrebne informacije o tome kako da putuju autobusom nigde na Kipru.

Pogledajte autobuske linije i vremenski raspored za međugradske autobuske linije.

Категорије: gradski prevoz

0 коментара

Оставите одговор

Avatar placeholder

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.