PUTNI TROŠKOVI
USLUGE: 

Ukupni putni troškovi prema predloženom „Planu putovanja“ za najpovoljniji predložen termin:

404 € / po osobi. 

Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Smešten je na obalama reke Sene u severnoj Francuskoj, u središtu pokrajine Ile-de-France. Šta da se kaže o ovom predivnom gradu što se već ne zna. Da li postoji neko ko nije čuo za čuveni grad svetlosti, kulture, umetnosti…. Pariz. Predlažemo ovaj prelepi i zanimljiv grad u kome ima toliko toga da se poseti i vidi. U ovom gradu ne znate odakle početi svoju posetu, od Luvra, Trijumfalne kapije, Trga Konkord, Ajfelove kule….

Gde god da krenete doživljaj će biti nesvakidašnji i pamtićete ga celog života. Ako sa vama putuje i dete onda svakako nemojte zaboraviti da posetite i Pariski Diznilend, tamo je  i odraslima provod zagarantovan.

Kada je reč o širokim bulevarima koji predstavljaju ponos Pariza pravo je zadovoljstvo šetnja kroz prestižnu aveniju Champs-Élysées u vreme božićnih praznika. Avenija u kojoj su smešteni čuveni hoteli, kafei, prodavnice i bioskopi izgleda zaista impresivno, a posebnu draž daju lepo uređeni drvoredi duž trotoara. Da je Champs-Élysées jedna od najpoznatijih ulica u svetu potvrđuje i podatak da godišnji zakup lokala veličine 93 kvadratna metra košta 1,1 milion evra godišnje.

Mostovi, parkovi, bašte ali i čuvena francuska kuhinja i vino upravo su ono što mnoge opredeljuje da Pariz proglase i najromantičnijim gradom u Evropi. Verovatno postoji još gradova za koje bi se moglo reći da mogu da ponesu takvu „titulu“, ali je činjenica da se u Parizu skoro na svakom koraku mogu videti zaljubljeni parovi koji ne skrivaju svoja osećanja. Iako je reč o velegradu sa skoro 12 miliona stanovnika, Pariz poseduje gotovo mističnu draž koja ga i svrstava u „izabrane destinacije“ zaljubljenih.

Metroom se dovezite do stanice Site i počnite razgledanje od Notr Dama. -Pređite zatim ulicu da biste došli do La Šapel, crkvice koja je skoro u potpunosti napravljena od vitraža.  Pređite reku do Luvra, gde je vikendom, a ponekad i uveče ulaz slobodan. Luvr je najpoznatiji muzej na svetu u kome je, između ostalog, izložena slavna „Mona Liza“.  Prošetajte se Jelisejskim poljima sve do Trijumfalne kapije. Popnite se na vrh Kapije da biste uživali u divnom pogledu na grad. Metroom se prebacite do Ajfelove kule. Naravno, liftom možete da se dovezete do vrha. Ako kod Ajfelove kule pređete preko mosta, videćete tunel u kome je poginula princeza Dajana. Ponovo siđite u metro da biste se dovezli do Anvera i Monmartra. Umetnički duh grada možete najbolje da osetite na tom trgu, kod crkve Sakre ker. To su bar neke znamenitosti koje možete videti ukoliko nemate dovoljno vremena da posetite sve znamenitosti ovog predivnog grada.

Kako bi smo vam obezbedili sve potrebne informacije na jednom mestu, obezbedili smo vam da ovde možete pogledati i rezervisati odgovarajući smeštaj u Parizu. Pogledajte i rezervišite….Booking.com

PLAN PUTOVANJA
Detalji

Prikaz cena za ovo putovanje:

AVIO KARTATRANSFERSMEŠTAJUKUPAN TROŠAK
Cena povratne avio karte za navedene termine na relaciji Beograd – Pariz – Beograd iznosi 132 €
Transfer na relaciji Aerodrom – Hotel – Aerodrom iznosi 40€
Predloženi smeštaj u hotelu u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja za navedeni period 232 €
Ukupan trošak  ( prema predlogu) za navedene termine iznosi 404 €
IZLET
Predlog za izlet sa ove destinacije
Prikazani program prilagodite svojim željama i potrebama, možda želite luksuzniji hotel ili  drugi deo grada, ili možda želite da provedete vise dana u Paizu. Neka vam program bude samo „uzorak“ kako možete da organizujete putovanje za ovu destinaciju. Nemojte se dvoumiti nećete pogrešiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published.